Wat is “Op stap met mama en papa”

"Wat gaan we doen met de kinderen?”, is een vraag die vele ouders zich stellen in de vakantie of in het weekend. Een vraag waar niet altijd direct een antwoord op komt.
Ouders zijn vandaag de dag erg kritisch als het over een uitstap gaat. En terecht!
Het lijstje aan eisen voor een uitstap neemt ook toe: liefst niet te duur, met de nodige voorzieningen voor kleine kinderen, uitdagend voor groot en klein, … De zoektocht is niet altijd even gemakkelijk.

De Facebookpagina ‘Op stap met mama en papa’ probeert hier een leegte op te vullen. Enkele enthousiaste ouders beschrijven hier regelmatig uitjes die ze maakten met hun kinderen. Aangezien zij zelf de uitstappen hebben gedaan, zijn zij de ideale personen om een subjectief verslag te schrijven. Je kan hier dus in alle eerlijkheid lezen waarom een bepaalde plek het bezoeken waard is en waar je rekening mee dient te houden bij je bezoek. De verslagen zijn voldoende gedetailleerd.

Het is vooral ook een plek om inspiratie op te doen want ook minder bekende plaatsen of activiteiten komen aan bod. Het is ook erg fijn om de reacties en meningen van andere ouders te lezen.

Nog een bijzondere troef is het feit dat er af en toe kortingscodes worden meegedeeld. Want wie vindt het nu niet fijn om wat te kunnen besparen op uitstappen? Bovendien worden er ook heel regelmatig wedstrijden gehouden waarbij er vrijkaarten voor evenementen te winnen zijn.

Kortom, een inspirerende pagina vol originele tips voor uitstappen met de kinderen.

 

www.facebook.com/opstapmetmamapapa