De Vroemfabriek

NIEUWE LOCATIE
VroemVroem, rondjes draaien op eigen niveau.

We trokken naar de De Vroemfabriek in Edegem. Deze bestaat nog niet erg lang, sinds juni 2017.

Het is een plek waar kinderen van 4-12 jaar kunnen rijden op elektrische motors.

Het was een grote verrassing voor onze kinderen en ze waren meteen onder de indruk van het mooie terrein waar de Vroemfabriek gelegen is. Overal vind je coole graffiti schilderijen en dat vonden ze erg knap. Maar natuurlijk kwamen we voor iets heel anders.

We kwamen bij een loods waar je een buitenpiste en een binnenpiste hebt. Er was niet echt iemand te bespeuren dus trokken we maar naar boven. Daar wachtten 2 jonge mensen ons op. Zij verwelkomden ons en gaven de nodige uitleg. Je kan er een kwartiertje op een motor rijden voor 10 euro, of een 10-beurtenkaart kopen voor 90 euro. Minpuntje is misschien wel dat je enkel cash kon betalen. Daar waren we niet op voorzien.

De kinderen moesten zich eerst omkleden. Alle beschermende kledij is voorzien: helm, harnas, kniebeschermers, handschoenen. Je wordt doorverwezen naar een kleedkamer waar je het allemaal kan vinden. Dat vond ik eerlijk gezegd ook een beetje minder. Sommige dingen waren niet eenvoudig om aan te krijgen. Enige begeleiding bij het aankleden zou handig zijn.

Uiteindelijk was het zover en konden onze kinderen starten. Men nam rustig de tijd om alles heel goed uit te leggen aan de kinderen. De motors kunnen ook op verschillende snelheden gezet worden. Zo kon onze kleine meid van 5 jaar iets trager rijden dan onze grote jongens. De begeleiders zorgen er echt voor dat de kinderen veilig kunnen vertrekken en helpen waar nodig. 
Onze kinderen hebben echt genoten van hun kwartier stoerdoenerij en vroegen al snel om een tweede keer. Dit hadden we normaal ook gepland, maar er waren na ons nog veel kinderen aangekomen waardoor de wachttijd iets te lang werd. Er kunnen immers altijd maar enkele kinderen tegelijk op de brommers rijden. Ik had ook de indruk dat het organisatorisch nog allemaal wat beter kon.

Nu moet men niet reserveren, maar we denken dat dit toch handiger zou zijn zodat men als klant EN begeleider niet voor verrassingen komen te staan. 
Ofwel iedereen automatisch 2 tijdsloten geven, de klant betaalt voor 1 tijdslot maar neemt die het 2de tijdslot ook dan is dat bijvoorbeeld aan 8€. Doet die dat niet dan kan de volgende wat vroeger starten enzovoort.

Je merkt dat men er nog bezig is met vernieuwingen. We geven het nog enkele maanden de tijd om te groeien en dan keren we beslist een keertje weer want de kinderen hebben zich echt geamuseerd.

 

Vroemvroem naar een nieuw parcours

De vroemfabriek is verhuist naar een nieuwe locatie, dwz een nieuw parcours, een nieuwe bar, extra elektrische tweewielertjes of BMX'en.

Je kan ze terug vinden 
De Blikfabriek : Frieslandstraat, 2660 Antwerpen

NIEUW Adres: 
De Blikfabriek
Frieslandstraat
2660 Antwerpen

Openingstijden: zie Facebookpagina
 
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *