Sunparks Oostduinkerke

Oostduinkerke – Sunparks

Mama en kleine man hadden vakantie, dus nam papa ook een aantal dagen vrij en we besloten last minute (lees: woensdagnamiddag vastleggen voor de dag nadien te vertrekken) naar Sunparks Oostduinkerke aan Zee te gaan.

We boekten net voor de kerstvakantie, een ideale, rustige periode gezien het nog school was. We namen deze keer een Exclusive cottage (babybed aanwezig) en dit was een immens verschil met de vorige keer dat we de Select cottage in Sunparks Kempense Meren (Mol) gingen.
De “extra’s” die we hadden: 
-handdoekenpakket 
-opgemaakt bed
-afwasmachine
-infraroodsauna 
-comfortabelere zetel en servies
-terrastafel en stoelen 


Gezien de sauna in een aparte kamer stond hadden we ook een betere “opslagplaats” voor de buggy, schoenen etc. 
We besloten om eerst de Kidsworld te ontdekken. Deze was vele uitgebreider dan in de Kempense Meren , nu begrijp ik na de vorige recensie dat er reactie kwam dat de Kidsworld in Kempense Meren nogal sober is.
Zoonlief vond deze Kidsworld fantastisch: een leuke binnenspeeltuin om te klimmen en te ravotten, (gratis) trampoline, verschillende glijbaantjes. Voor elke leeftijd (tot 8 jaar ongeveer) was er wel iets.
Na al dat spelen was het tijd om te rusten, om dan nadien goed uitgerust te gaan zwemmen! 

Het grootste minpunt aan het peuterbad vonden we de diepte van het bad. Pas op, de sproeiers en glijbaantjes waren populair bij onze kleine schat, maar het water kwam bij mama en papa tot de enkels, wat echt wel heel ondiep is. Bij de Kempense Meren was het peuterbad opgesplitst in een babybadje (water op enkelhoogte) en een iets dieper gedeelte om de peuters volop te laten spetteren en spatteren. Onze kleine waterrat van 2,3jaar was hier snel op uitgekeken, dus gingen we naar het grote bad om daar verder te spelen.

Net zoals in de Kempense Meren zijn er een aantal glijbanen, al is er hier wel één voor de durvers (mensen met contactlenzen: opgepast dat je ze niet kwijt speelt). Wijzelf hadden de indruk dat de omgevingstemperatuur in het zwembad warmer was in de week dan op zaterdag, maar dit kan er ook aan liggen dat er op zaterdag meer volk was.
De ligging vonden we ideaal, we trokken een middagje naar Nieuwpoort. 
Net zoals bij de Kempense Meren vinden we dat de weg te voet naar het zwembad iets beter mag worden aangetoond (zeker ‘savonds als het donker is). 

Onze cottage was beide keren zeer proper gepoetst. 
Al bij al een heel leuk weekend met vooral veel quality time, en daar draaien die weekendjes weg toch om?
Check zeker de website voor prijzen en mooie lastminute aanbiedingen!

Het verslag over Sunparks Kempense Meren kan je hier vinden.

AdresPolderstraat 158, 8670 Oostduinkerke
Telefoon058 23 73 11

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *