Kempense Meren Sunparks

Kempense Meren – Sunparks

Onze zoon werd begin september twee jaar en is een kleine waterrat, dus boekten we last minute (als in: woensdag reserveren om vrijdag te vertrekken) een weekendje weg naar Sunparks Kempense Meren (Mol)
We betaalden net geen 200 euro voor een bungalow voor 6 personen , deze aanbieding kwam op hetzelfde neer als een bungalow voor 4 personen, maar nu hadden we extra veel leefruimte.

We mochten om 15u inchecken, dus gingen we voordien naar de binnenspeeltuin. Zoonlief had dit nog nooit gedaan (enkel buitenspeeltuinen) en kon zich volop uitleven! Het was nog eens super rustig, dit maakte het extra leuk voor hem.
De binnenspeeltuin op zich is in vergelijking met de grotere, bekende speeltuinen niet zo uitgebreid , maar leuk genoeg ter afwisseling van het zwemmen. 
Nadien konden we in onze bungalow, die was heel proper. Deze heeft twee verdiepingen, met beneden 1 kleinere slaapkamer en boven nog 2, waaronder een hele ruime, waar 2 babybedjes in kunnen. De matrassen vonden we persoonlijk geweldig.
De keuken vonden we praktisch gezien iets minder goed: er ontbrak wel wat basis kookgerief. Ook vonden we nergens een borstel of veger en blik, wat niet zo handig is. Ook stond er nergens een droogrek om nat zwemgerief op te laten drogen.

Hierna gingen we zwemmen. Het baby – en peuterbadje bestond uit 2 badjes met verschillend waterniveau. Sproeiers, een glijbaantje,… de zoon had het naar zijn zin. We gingen met hem in het grote zwembad, de stroomversnelling en de jacuzzi. De wildwaterbaan en 3 andere glijbanen deden we elks apart. 
Het enige dat we echt jammer vinden is dat er geen grotere speeltuin buiten staat, er is één, maar een grotere zou leuk zijn om met mooi weer ter afwisseling van het zwemmen te gaan spelen.
Voor ons was dit ideaal om een weekendje tussenuit te zijn, voor een midweek zouden wij persoonlijk eeder opteren naar een accommodatie met meer buitenactiviteiten, dit vonden we hier wat beperkter.
Maar prijs-kwaliteit was het zeker een aanrader!

Check zeker de website voor alle informatie en aanbiedingen.

Adres: Postelsesteenweg 100, 2400 Mol
Telefoon: 014 81 72 52

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *