Speelboerderij Den Scherpenberg

Ga je nu voor de dieren of voor het spelen? Het kan allemaal!

 

Wie Rucphen zegt; zegt waarschijnlijk indoor ski-piste maar wij voegen daar vanaf vandaag ook Speelboerderij Den Scherpenberg aan toe!

Sinds 2012 staat deze boerderij helemaal in het teken van en voor kinderen; op woensdag en vrijdagochtend is het zelfs peuterochtend dwz goedkopere inkom (5€) en inclusief het zelfde plezier. Dat brengt ons misschien ineens op het eerste puntje; de zoon van 1,5 betaald even veel als kindjes tot 12 jaar (7€); misschien wel wat te veel.

Voor een zondagmiddag was het absoluut niet druk en hadden we dan ook veel keuze aan één van de verschillende tafeltjes; op het eerste verdiep was er zelfs niemand die een tafeltje had aan het disco-springkasteel. 

Een tip gezien voor alle binnenspeeltuinen; geef de kinderen een winkelmandje en laat ze ballen van het ballenbad oprapen. In ruil voor een volle mand een snoepje, gewoonweg simpel maar efficiënt!

Er zijn verschillende speelgedeeltes binnen in de boerderij, je kan zelfs al via een raam een kijkje nemen in de stal van de diertjes, dus snel naar buiten gaan was de boodschap.

Buiten wachten er leuke speeltuigen en op 2 momenten op de dag kan je aanschuiven voor een ritje op een pony.

Wij gaan het ritje naar Rucphen (30 minuten vanuit Antwerpen) alvast nog eens doen want dit lijkt ons een ideale plek; zeker als het zonnetje dan ook van de partij kan zijn.

 puntjes: 
* de inkomprijs voor jonge kindjes 
* het aantal toiletten

 puntjes:
* de combinatie binnen/buiten
* netheid van de verblijven van de diertjes
* de vriendelijkheid van het personeel
* op de menukaart wordt rekening gehouden 
   met allergieën en geloofsovertuigingen.

 
AdresScherpenbergsebaan 53, 4715 SK Rucphen, Nederland
 
 
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *