Comics Station

Plezier beleven in een treinstation, het kan!

We bezochten Comics Station Antwerp met maar liefst een bende van 11 kinderen.
We hadden er namelijk een verjaardagsfeestje gepland.

Vanaf het Centraal Station (dat op zichzelf al een uitstap is) wordt de aandacht al getrokken door de verschillende stripfiguren die je de weg wijzen tot bij het indoor pretpark.

Als je de tickets online koopt, zijn je bandje gepersonaliseerd als je binnenkomt. Dat is een leuke extra. Je moet dat bandje immers scannen bij elke attractie die je doet. Het is voor de kinderen wel fijn dat ze dan hun naam zien verschijnen. Er is ook een bijhorende app waar je dan nadien je scores en zo kan raadplegen. Daar hebben we echter geen gebruik van gemaakt.

De kinderen kunnen op ontdekking gaan in de wereld van 6 verschillende stripfiguren. (Jommeke, de Kiekeboes, Suske & Wiske, Lucky Luke, de Smurfen en Urbanus) 
Soms heb je iets grotere attracties en andere zijn gewoon kleinere dingen die je kan doen.
Er is een zeer uitgebreid aanbod aan activiteiten en daarbij wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste technologie. 
De kinderen wilden van het ene naar het andere rennen en alles uitproberen.

Uiteraard is ook de ‘hoogste indoor glijbaan van de wereld’ een absolute trekker. De kinderen zijn verschillende keren naar boven gerend om daarin te spelen. Op de bovenste verdieping bevindt zich ook nog een indoor speeltuin waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Eerlijk gezegd hadden onze kinderen daar het meeste plezier.

Neem zeker ook je fototoestel mee want je hebt er uiteraard de kans om erg leuke foto’s te maken. Op verschillende plaatsten vind je immers toffe decors waar je met je favoriete stripfiguren op de foto kan.

De infrastructuur is allemaal erg nieuw en verzorgd. Onze kinderen vonden zelfs de kranen in de toiletten een attractie op zich.

We hadden een dubbel gevoel na dit bezoek, op een bepaald moment was de interesse voor de attracties verdwenen en was er enkel nog oog voor de indoor speeltuin.

Ondanks de leuke dag, vind ik dan toch dat ik mag vermelden dat ik de tickets te duur vind voor wat het is. Online betaal je per persoon 19.50 euro. (Kinderen onder de 3 jaar zijn gratis). 
Dat maakt dat je als gezin al snel wat geld kwijt bent.
Bovendien zijn ook de drankjes en hapjes nogal aan de prijzige kant.

Je kan echter ook gewoon een ticket kopen voor de indoor speeltuin op de bovenste verdieping alleen. Dat is maar 7.50 euro per kind. Als ouder kan je dan gezellig iets drinken in de cafetaria er vlak naast.

Adres: Kievitplein, 2018 Antwerpen
Openingstijden: 

 
vrijdag Gesloten
zaterdag 10:00–18:00
zondag 10:00–18:00
maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag 12:00–18:00
donderdag Gesloten
 
Telefoon: 03 232 33 08

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *