Binnenspeeltuin Papayoe

(Binnen)speeltuin met veel ruimte en zelfs ruimte voor verbetering.

We hadden het geluk om een verjaardagsfeestje mee te maken in Papayoe te Mortsel met onze 2 spruiten (3 jaar en 14 maanden), zij hebben zich kostelijk geamuseerd.

Ongeveer 5.000m² speelplezier waarvan het meeste zich hoofdzakelijk in de hoogte afspeelt. Wat al direct een probleem kan geven om de kinderen goed in het oog te houden.

Op de eerste verdieping was er een extra ruimte waar men rustiger kon zitten.

Er is een aparte speel oppervlakte voor de jonge kinderen, dit tot 4 jaar. Helaas was er geen controle waardoor wat oudere kinderen het soms drukker kunnen maken.
Het gedeelte op zich is ruim genoeg en bied verschillende speeltuigen aan.

Bij de andere speeltuigen waren er toch enkele speciale, leuke, vernieuwende die allemaal hun eigen leeftijdgrenzen hadden.
Wat ons ook snel opviel, waren de vele zaken waar men nog extra voor moest betalen zoals een graafmachine voor balletjes, go carts, airhockey of gesloten voetbaltafel. Bij andere (binnen)speeltuinen kan men al snel een carrousel terug vinden die bepaalde momenten open is.

Er was voldoende sanitair aanwezig, maar wanneer bijna iedereen op zijn/haar blote voeten of sokken rond loopt denken we dat het aangenamer zou zijn als er regelmatig controle wordt uitgevoerd. En dan werken met een checklist zodat er geen discussie mogelijk is.

Bij de inkom zijn er verschillende lockers aanwezig en zelfs 3 speciale lockers om de GSM op te laden.

De cateringkaart toont een ruim aanbod van snacks, fingerfood en volledige maaltijden maar was aan de dure kant.
De bestellingen van de dranken lieten lang op zich wachten.
En blijkbaar krijgen de kinderen niet standaard bestek bij hun pannenkoek.

De speeltuin is nu bijna 2 jaar open, maar heeft toch nog ruimte voor verbetering. Wij willen hem alvast binnen een jaar nog eens een kans geven.

 
Adres: Vredebaan 73, 2640 Mortsel
 
Telefoon: 03 888 03 00
 
 
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *