SES Glanskaarten

Zelf kleuren kiezen en altijd binnen de lijntjes.

Onze dochter is verliefd op alles wat glittert of er uitziet als glitters en dan scoorde we met dit doosje heel hard.
In de doos zaten 4 tekeningen, 4 gekleurde foliepapiertjes en instructies. Wat ons wel direct opvalt aan de doos is dat er weinig in het nederlands op staat terwijl SES toch een bedrijf uit Nederland is. 

In de omschrijving staat er: “Knutselen met glitter zonder geknoei” en dat is volledig waar, er kan niet gemorst worden (of PER ONGELUK omgestoten) waardoor je het overal kan doen. Het enigste afval dat je hebt zijn kleine stukjes stickervelletjes die de lijm bedekken.

Als je, na wat prutsen, zo’n stukje wit papier hebt verwijderd kies je een kleur.
Die bepaalde kleurfolie leg je er boven op, goed wrijven, folie er af halen en voila je gekozen kleur staat op de tekening.

Papa probeerde in het begin wel duidelijk te maken dat ze best in de hoekjes van de folie begint zodat ze nog genoeg kleur heeft voor de andere kaartjes. Zoals ik dus zei; ik heb het geprobeerd!

Het is eenvoudig te gebruiken en geeft een leuk resultaat, dus kinderen vanaf 3 jaar zullen hier zeker blij mee zijn. Al vind ik de tekeningen vooral gemaakt voor meisjes.

Bij de producten van SES staat de veiligheid, het plezier en de ontwikkeling van het kind centraal. En net zoals zoveel andere producten van SES is ook dit product GESLAAGD!